Thai Green Curry
Thai Green Curry er en rett du finner i mange varianter. Dette er lett å lage, smaker fantastisk og kommer til imponere gjester og familie. Hvor sterk tør du å lage den? Kan også lages som vegetar.
Handleliste
Thai basilikum
Bambusskudd (boks 200g)
Paprika (1 stykk)
Rød chilli
Aspargesbønner (150g)
Green curry paste (50g)
Kaffir limeblader
Kokosmelk (400 ml)
Fiskesaus (2 sp)
Palmesukker (1 sp)
Kyllingfilet (400g)
Jasminris
Lime
Oppskrift
Hakk grønnsaker i stykker, legg chilien til side. Skjær kyllingfilet i strimler. Limeblader brukes hele.
Kok opp kokosmelken med olje. Husk å røre
Legg til kyllingen og la det trekke på middels varme. Kok jasminris samtidig
Legg i grønnsaker (ikke chili) og limeblader og kok opp.
Rør i fiskesaus, sukker og basilikum
Legg til rød chili (om ønskelig)
Server med lime og jasminris