Thai Green Curry

Thai Green Curry er en rett du finner i mange varianter. Dette er lett å lage, smaker fantastisk og kommer til imponere gjester og familie. Hvor sterk tør du å lage den? Kan også lages som vegetar.

Handleliste

  • Thai basilikum

  • Bambusskudd (boks 200g)

  • Paprika (1 stykk)

  • Rød chilli

  • Aspargesbønner (150g)

  • Green curry paste (50g)

  • Kaffir limeblader

  • Kokosmelk (400 ml)

  • Fiskesaus (2 sp)

  • Palmesukker (1 sp)

  • Kyllingfilet (400g)

  • Jasminris

  • Lime

Oppskrift

  1. Hakk grønnsaker i stykker, legg chilien til side. Skjær kyllingfilet i strimler. Limeblader brukes hele.

  2. Kok opp kokosmelken med olje. Husk å røre

  3. Legg til kyllingen og la det trekke på middels varme. Kok jasminris samtidig

  4. Legg i grønnsaker (ikke chili) og limeblader og kok opp.

  5. Rør i fiskesaus, sukker og basilikum

  6. Legg til rød chili (om ønskelig)

  7. Server med lime og jasminris